

- Извинявай, да не би да ти е студено?
Той:
- Не, толкова си е...

- Мамо, мамо, виж, едно куче лети!
Майката с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бон апети!
Това национално ястие обединява четири вкуса: папаята и захарта са сладки, рибният сос е солен, лимоните са кисели, а чилито е люто
Невероятно вкусен
Сервира се и топла и студена – еднакво божествен натурален вкус
Тайната на вкусния паламуд е в маринатата и майсторлъка на готвача, посочва възрастната жена
Кулинарното чудо идва от пазарджишкия край, където зеленчуците все още имат истинския вкус от миналото, по който въздишат по-старите българи
Класическа смесица от вкусове и аромати
Вижте рецептата
Вижте рецептата
Много по-добре е да съберете приятели и роднини и заедно да приготвите стройните редици от буркани с най-вкусната българска зимнина